Filter By
Updating status
AllOngoingCompleted
Sort By
PopularRecommendationRatesUpdated
Terpaksa Menikah dengan CEO
Terpaksa Menikah dengan CEO
21+Nana dan Raven terpaksa harus menikah karena sebuah kesalahpahaman yang terjadi diadalam kamar Nana. Padahal mereka tidak saling mengenal dan tidak pernah bertemu sebelumnya. Posisi Raven yang merupakan seorang CEO dari perusahaan besar, sementara Nana hanyalah gadis polos yang baru saja lulus SMA membuat pernikahan ini tidak mudah terutama untuk Nana. Apalagi ketika sebuah Rahasia yang menjadi alasan sesungguhnya dari pernikahan terpaksa itu akhirnya terungkap dan menghadirkan sosok Adit diantara mereka.Siapakah yang akan Nana pilih pada akhirnya? Raven yang terpaksa harus menjadi suaminya atau Adit yang sudah Nana kenal sejak lama?
9.8907.2K viewsOngoing
Read
Add to library
The dragons unidentified Mate
The dragons unidentified Mate
Dragons are the most ancient and powerful clans, which rule the world with an iron fist. Every other living beings are considered beneath them. Humans are considered the lowest of the low and are mostly invisible to the other clans.Nyra is a human with a past. Drake is the most powerful Dragon in history. He can make or break anything with just a flick of his eyes. Dragons have a rule. The person to whom they lose their virginity will be their other half and mate until death.Drake sleeps with Nyra on a passionate night under the effects of a drug. Nyra slips away before being noticed by anyone.But a tattoo forms on her lower back, as a symbol showing that she is a dragon's mate, which she is determined to hide.Drake is determined to find his unidentified mate. Who will succeed in their quest? Will Drake be able to accept Nyra as his mate, after finding out that she is a human?Can Nyra escape, when her past comes after her?Will Drake be able to save his mate?
9.5646.4K viewsCompleted
Read
Add to library
Alpha Logan
Alpha Logan
Aurelia - I live a pretty normal and happy life. But nothing exciting ever seems to happen. I was getting restless. I wanted something new. I wanted an adventure. I don't even know why I picked Camp Okwaho'kenha to spend my summer. But something told me I needed to go there. But now that I'm here I'm starting to think I bit off more than I can chew. This isn't the adventure I thought I would get. I wasn't ready for all this. I wasn't ready for this danger. I wasn't ready for these secrets. And I certainly wasn't ready for him… for Alpha Logan. Logan - I am the Alpha of one of the largest packs in North America. I have proven many times over that I am a strong and capable Alpha. I don't need a Luna. I don't want one either. I loved once and ended up heartbroken. I will never love again. The moon goddess however has other plans. I came to Camp Okwaho'kenha to put an end to the poaching on my territory. I didn't expect to find my mate. This is the first of the Bloodmoon Pack series. All books in the series can be read as standalone. Bloodmoon Pack: Book 1 - Alpha Logan Book 2 - Beta's Surprise Mate Book 3 - The Reluctant Alpha Novella - The Hunted Hunter Book 4 - The Genius Delta (Summer 2022) Novella - Seducing the Bloodmoon Princess (Fall 2022) Short Story - Warrior's Redemption (Bloodmoon & Incubi Anthology) Short Story - Love After 40 (Bloodmoon & Incubi Anthology) Book 5 - Her Second Chance Mate (Early 2023) Incubi Pack Books: Book 1 - Alpha of Nightmares Book 2 - The Hybrid Alpha Novella - Chosen Mate (Bloodmoon & Incubi Anthology) Book 3 - Dream Mate Short Story - Sicilian Holiday (Coming Soon) Short Story - The Quiet Giant's Mate (Coming Soon) Book 4 - Beta's Innocent Mate (Fall 2022) Book 5 - Beta's Twin Mates (Winter 2022)
9.8586.3K viewsCompleted
Read
Add to library
Forbidden Love Stories
Forbidden Love Stories
**NOVEL ONLY FOR 18+ AGE** If you are not into Adult and Mature Romance/Hot Erotica then please don't open this book. Here you will get to read Amazing Short Stories and New Series Every Month and Week. There are some such secret moments in everyone's life that if someone comes to know, it can embarrass them, or else can excite them. Secretly you wish to relive these guilty and sweet memories again and again. So let me share some similar secret and exciting moments and such short stories with you guys that make your heartthrob and curl your toes in excitement. Let get lost in the world of Forbidden Love Stories. Check My 2nd Book: Lustful Hearts Check My 3rd Book: She's Taken Away
9.7586.0K viewsOngoing
Read
Add to library
My Best Friend's Father
My Best Friend's Father
++18 This one is scandalous Would you risk it all for pleasure? Brandi and Gio were never meant to happen and should not have happened, but....one fateful night, an unexpected encounter, they both experienced fire they had never felt before, and for them, there was no turning back. His daughter's best friend to the woman in his bed. Giovanni will have a hard time accepting Brandi is no longer the little girl he once knew.
9.7454.3K viewsOngoing
Read
Add to library
The Deviant CEO
The Deviant CEO
Alex Black has always known she was different in some strange way, She was never interested in boys her own age. She knows she wants an older man and she knows exactly who she wants. Problem is, Who she wants is her father's best friend who just so happens to be her new boss, Roman Lewis. They've already hooked up a few times, but when things get serious, Can Alex rely on Roman?... or will all just be proved too much?
9.6446.0K viewsCompleted
Read
Add to library
Tante, mau kan jadi Mamaku?
Tante, mau kan jadi Mamaku?
Aku Intan Mulia Mardani. Mahasiswi tengah semester, tiba-tiba punya tetangga seorang duda yang gantengnya gak kaleng-kaleng. Mahardika Akbar Fahreza. Sayangnya, tuh duda punya anak nakalnya naudzubillah, yang tiap hari bikin aku naik darah. Ratu Isabella namanya. Membuat aku mikir 1000x untuk sekedar menggoda Ayah gantengnya. Karena aku gak mau mati muda menghadapi Si Bella ini. Meski ternyata Bella sudah menargetkan aku menjadi ibu sambungnya. Aku tetap bersikeras menolak, demi masa depanku yang masih panjang. "Tante, mau kan jadi Mamaku?" "Ogah!" "Papa?! Kita cari dukun yuk, buat pelet Tabte Intan!" Eh, apa-apaan itu, di kira aku ikan Lele apa pake di kasih pelet segala? Ikuti terus kisahku melawan Bella di sini, yang pasti penuh perjuangan. Happy reading .... Note: Cerita ini sudah tersedia dalam bentuk cetak dan ebook.
9.9406.3K viewsCompleted
Read
Add to library
Bercinta Denganmu
Bercinta Denganmu
Terlahir dari keluarga broken home, Shesa seorang model papan atas yang hidup dalam pergaulan bebas, tak lepas dari hingar bingar kehidupan malam dan cinta satu malam. Mencari kepuasan dan kebahagiaan jauh dari keluarga yang tak pernah memberikannya kasih sayang. Hingga pertemuannya dengan seseorang yang membuatnya merasakan cinta yang sesungguhnya.
9.9396.1K viewsCompleted
Read
Add to library
Mi Señor - Libro I - Serie Destino
Mi Señor - Libro I - Serie Destino
Un Trato, un encuentro y una recompensa.No se volverían a ver, cada uno seguiría su camino, o eso era lo que se esperaba.Ella con esperanzas, sueños y metas por cumplir. Él, aunque roto, con nuevas ideas y una vida que sacar adelante. El destino les jugara una carta, volviéndolos a poner frente a frente, un encuentro basto paras que se entregaran, en cuerpo, alma, mente.¿Sera esa la única carta que les tendrá preparada el misterioso destino?
9.6366.3K viewsCompleted
Read
Add to library
Cinta Terlarang
Cinta Terlarang
Warning! Mengandung adegan dewasa! Harap bijak dalam memilih bacaan.***“Tara ingin nonton film apa?” tanya pak Donny pada Tara.“ Apa saja boleh koq pak, “jawab Tara ketika dilihatnya pak Donny memilih beberapa DVD yang tertata rapih disana.Tidak lama kemudian seorang asisten datang ke ruangan menonton kami sambil membawa minuman soft drink dan camilan atas perintah dari pak Donny. Asisten rumah tangga itupun berlalu dari hadapan Tara setelah menaruh berberapa minuman soft drink dan camilan di meja bundar disamping sofa yang ada disana.Pak Donny kemudian menutup pintu ruangan menonton itu dan meredupkan lampu yang ada di ruangan tersebut agar terlihat seperti bioskop pada umumnya. Setelah menyalakan vidio yang berisikan film romance terlihat pak Donny duduk di bagian tengah dari sofa itu yang di ikuti oleh Tara yang waktu itu duduk di sofa. Mereka pun duduk bersama di permadani yang terasa lembut pada saat pertama kali Tara ke ruangan tersebut. Terlilhat pak Donny mengambilkan minuman soft drink untuk Tara. Mereka menonton film romance itu dengan sesekali menghela nafas bersama karena ada beberapa adegan dewasa yang di pertontonkan disana. Tanpa disadari pak Donny tiba-tiba telah memegang tangan Tara. Karena suasana romance dari film tersebut ditambah ada beberapa adegan dewasa pada film tersebut membuat Tara yang belum satu kalipun melihat film dengan adegan dewasa itu terbawa suasana.
9.6332.5K viewsCompleted
Read
Add to library
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 170